Saimaan sylissä

Kulkuyhteydet

Sulkava sijaitsee Saimaan ympäröimänä Etelä-Savossa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Perille pääset henkilöauton lisäksi linja-autolla tai veneellä Saimaan selkiä pitkin.

Liikkuminen Sulkavalla

Majoittuessasi Sulkavan keskustassa, pärjäät mainiosti ilman autoa, sillä palvelut ovat aivan kävelymatkan päässä. Sulkavan ympäristössä on paljon näkemistä ja koettavaa, joten oma tai vuokra-auto on kätevin ratkaisu.

Saimaa kutsuu

Veneily ja vesillä liikkuminen tarjoavat mahtavia luontokokemuksia, raitista ilmaa ja liikuntaa. Kesäinen Saimaa kutsuu luokseen ja vesiteitse pääsee kohtamaan uusia retkikohteita. Veneily sopii koko perheen yhteiseksi harrastukseksi, eikä sen aloittaminen vaadi paljon.

Kulttuuriyhdistys Ihmekollektiivin soutuvene kesäaikaan vuokrattavissa pienelle souturetkelle. Kysy lisää matkailuinfosta, puh. 044 417 5215. Vene sijaitsee kirkonkylässä.

Alanteen ostoskatu

Sulkavan keskustassa oleva Saimaan rannan ja Mikkolantien välinen alue on valtakunnallisesti merkittäväksi luokiteltu matkailunähtävyys. Tällä puutalomiljöö -alueella on useita mansardikattoisia rakennuksia, perinteisiä pihapiirejä ja paikallisia myymälöitä.

Soutusaaren tarinat

Sulkava on tunnettu Suursouduista, jossa tuhannet ihmiset soutavat Partalansaaren ympäri 60 kilometrin matkan. Mutta tiedätkö mitä tarinoita saari kätkee sisäänsä?

Tule töihin

Yhdistä työ ja huvi – saavu Sulkavalle!
Löydät etätyötilat Sulkavalta ja Lohilahden kylältä.

Scroll to Top