Liikuntahalli

Sulkavan liikuntahalli tarjoaa monipuoliset sisäliikuntamahdollisuudet ympäri vuoden. Liikuntahallilla voit käydä kuntosalilla, soutaa soutulaitteilla ja pelata esimerkiksi salibandya, koripalloa, lentopalloa, tennistä ja pingistä.

Kuntoilijoiden käytössä on tilavat pukuhuoneet ja suihkutilat.

Kuntosali

Kuntosalilta löydät hyvän valikoiman kuntosalilaitteita ja vapaiden painojen alueen. Erillisessä tilassa on useita soutulaitteita, kuntopyörä ja juoksumatto. Urheilun ohessa voit katsella televisiota.

Varaa vuoro liikuntahallille

Liikuntahallin vapaita vuoroja voi varata Sulkavan kirjastosta. Varatut vakiovuorot voit katsoa Sulkava.fi-sivulta.

Kirjasto myös lainaa pienliikuntavälineitä, kuten salibandymailoja, kävelysauvoja, tennis- ja sulkapallomailoja sekä palloja, lumikenkiä sauvoineen!

Näin pääset liikkumaan

Sisäänpääsy liikuntahalliin ja kuntosalille kulkukortilla. Liikuntahallin vieressä sijaitseva kirjasto vastaa kulkukorttien luovutuksesta ja aktivoinnista.
Osta kertakortti Sulkavan kirjastosta (Etelätuvantie 1, 58700 Sulkava) 4 €/kerta tai Alanteen Helmi -kioskissa (Alanteentie 17, 58700 Sulkava) hintaan 5 €/kerta. Katso Alanteen Helmen aukiolo-ajat täältä.
Palautus käytön jälkeen liikuntahallissa olevaan lukolliseen postilaatikkoon.

Liikuntahallin ympäristö

Liikuntahallilta on helppo lähteä kesällä frisbeegolf-radalle ja talvella ladulle tai kaukaloon. Liikuntahallin pihapiirissä on kaksi tenniskenttää, jotka ovat talvisin jäädytetty kiekkokaukaloiksi. Kentät ovat vapaassa käytössä, eikä niihin tarvitse varata vuoroja.

Liikuntahalli avoinna vuoden jokaisena päivänä klo 6.00-21.00

Etelätuvantie 4, 58700 Sulkava

Scroll to Top