Valokuvaus2

Valokuvauskilpailu: Sykettä Sulkavalla

Sulkavan Matkailu ry järjestää valokuvauskilpailun jonka tarkoituksena on saada uusia kuvia paikallisesta luonnosta, ihmisistä ja luonnossa liikkumisesta ja sekä mistä tahansa aiheesta, joka kuvaajan mielestä kuvaa Sulkavalaista sykettä.

Kilpailuohjeet

  1. Kilpailu on kaikille avoin ja maksuton
  2. Kuvauspaikan tulee olla Sulkavan kunnan alueelta
  3. Kilpailuun voi osallistua yksittäisellä kuvalla ja enimmillään 5 kuvalla / kuvaaja
  4. Kuvan/kuvien tulee olla osallistujan itsensä ottama ja kuvan/kuvien tulee olla ennestään julkaisematon. Kuvaajalla on oltava kuvaan täydet oikeudet
  5. Kotirauhan, iän tms. suojan piirissä kuvatuilta henkilöiltä on oltava lupa kuvan julkaisuun
  6. Myös matkapuhelimen kameralla tai tabletilla otetuilla kuvilla voi osallistua kilpailuun mutta järjestäjä pidättää itselleen oikeuden olla julkaisematta ko. kuvia, mikäli niiden tarkkuus ei riitä suurennoksen teettämiseen

Kuvien lähettäminen

Kilpailuun osallistutaan lähettämällä digikuva sähköpostiosoitteeseen: info(at)visitsulkava.fi. Viestiin kirjoitetaan kuvaajan nimi ja yhteystiedot (puhelinnumero, sähköposti). Jos lähetät useamman kuvan, saa yhdessä sähköpostissa saa olla maksimissaan kaksi kuvaa. Lähetettävien kuvien tulee olla JPEG-muodossa matalaresoluutiokuvina (esim.1620 x 1080 px/72 dpi). Palkituista kuvista pyydetään erikseen korkearesoluutiokuvat. Valokuvat tulee lähettää 30.9.2018 mennessä.

Kuvaa ei julkaista ja se hylätään mikäli se on syrjivä tai loukkaava.

Palkinnot

Palkinnoksi parhaasta kuvasta kuvaaja saa 100 euroa. Kilpailun toinen ja kolmas sija palkitaan 50 euron palkinnoilla. Kilpailun voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kilpailuun osallistuvien kuvien käyttöoikeudet siirtyvät Sulkavan Matkailu ry:lle ilman erillistä korvausta käytettäväksi Sulkavan matkailun viestintään ja markkinointiin. Kilpailuun osallistuneita kuvia julkaistaan myös facebookissa ja instagramissa.

Kilpailun tuomaristo

Luontokuvaaja Antti Saario ja Sulkavan Matkailu ry:n hallitus, joka tarvittaessa pyytää  myös muuta asiantuntija apua palkintokuvien valinnassa.

 

Search