MUUT TALVIAKTIVITEETIT

LUISTELU

Kirkonkylän koulun ja kirjaston välissä sijaitseva pienpallokenttä toimii talvisin luistelukenttänä (os. Koulutie 7). Jääkiekkokaukalo sijaitsee liikuntahallin vieressä (os. Etelätuvantie 4).

Lohilahdella koulun kenttä jäädytetään talvisin luistelukäyttöön (os. Lohirannantie 6, Lohilahti).

Lähimmät jäähallit sijaitsevat Rantasalmella ja Savonlinnassa.


PILKKIMINEN

Talvinen pilkkiretki on mainio tapa rauhoittua ja nauttia luonnosta. Saimaa ja Sulkavan lukuisat järvet tarjoavat loistavat puitteet pilkkimiselle.

Pilkkivarusteita myy: Sulkavan Verkko- ja Paita (osoite: Alanteentie 36)

Tiesithän, että: Pilkkiminen kuuluu jokamiehen oikeuksiin, joten sitä varten et tarvitse erillistä lupaa.


LUMIKENKÄILY

Lumikenkien kanssa pääset luonnossa sellaisiin paikkoihin, jonne et ehkä suksien kanssa kykene menemään. Pakkaa eväät matkaan – saatat löytää talvisesta luonnosta aivan uusia ulottuvuuksia.

Lumikenkiä voi lainata Sulkavan kirjastosta (Os. Etelätuvantie 1).


PULKKAILU

Liikuntahallin luona sijaitsevassa Hiihtomaassa on valaistu pulkkamäki lapsille ja lastenmielisille. Valot syttyvät hämäräkytkimellä ja ne sammuvat automaattisesti noin klo 21.


Osoite: Etelätuvantie 4


LASKETTELU

Lähin laskettelurinne sijaitsee Sulkavalta Juvan suuntaan noin 27 km. Uudistuneessa Hasan laskettelukeskuksessa on neljä rinnettä, hissillinen lastenrinne, pulkkamäki, rinneravintola, välinevuokraamo, välinehuolto, SkiShop ja hiihtokoulu. Katso aukiolot ja lisätietoa: www.hasamaki.fi

Ski-bussikuljetuksia järjestetään kysynnän mukaan myös Sulkavalta. Vähimmäismäärä 10 henkilöä, edestakainen hinta 10 e. Lisätiedot nettisivulta www.hasamaki.fi

Search