FRISBEEGOLF

Frisbeegolf on supersuosittu ja hauska harrastus. Sulkavalla on kaksi frisbeegolf rataa, joista toinen sijaitsee aivan kirkkonkylän keskustan tuntumassa ja toinen Lohilahden keskustassa.

SULKAVAN KIRKONKYLÄN FRISBEEGOLFRATA
Sulkavan frisbeegolfrata on liikuntahallin (os. Etelätuvantie 4) lähimaastossa. Aloituspaikka on Etelävintin vieressä (liikuntahallin puolella). Rata on 18-väyläinen metsärata, jonka rataluokitus on A3. Pituutta radalla on noin 2000 metriä.
Reittikartta ja säännöt

LOHILAHDEN FRISBEEGOLFRATA
Lohilahden frisbeegolfradan yhdeksän korinen reitti on taitavien heittäjien suosiossa. Lähtöpiste on osoitteessa Lohirannantie 6.
Reittikartta ja säännöt 

SÄÄNNÖT LYHYESTI:

  1. Pelin tarkoituksena on saada Frisbee mahdollisimman pienellä heittomäärällä aloituspaikasta maalikoriin.
  2. Avausheiton jälkeen kauimpana korista oleva pelaaja jatkaa ensimmäisenä. Seuraava heitto suoritetaan siitä paikasta, mihin edellinen heitto pysähtyi. Pelaaja heittää niin monta kertaa, kunnes Frisbee on maalikorissa.
  3. Frisbeen irrottua kädestä, heiton saa astua yli. 10 metriä tai lähempää suoritettu heitto on putti. Sitä ei saa astua yli.
  4. Väylä on pelattu loppuun, kun Frisbee on maalikorissa.
  5. Voittaja on pelaaja, joka suorittaa radan pienimmällä määrällä heittoja.

<< Takaisin

LISÄTIEDOT

Pelaaminen kummallakin radalla on ilmaista.

Kiekkoja voi vuokrata Sulkavan kirjastosta (os. Etelätuvantie 1) sekä TV ja kodinkone T.Kemppisestä (os. Alanteentie 32, puh.015-471 190) josta niitä voi myös ostaa.

Lohilahdella frisbeekiekkoja myy ja vuokraa torin laidalla sijaitseva kesäkahvila.

Tulosta tästä tuloskortti (PDF).

Search